Reptéri Transzfer

Reptéri taxi és transzfer szolgáltatások Tel Aviv Ben Gurion Reptérről

A Ben Gurion reptérről is van lehetőség előre foglalni reptéri transzfer vagy taxi szolgáltatást. Az előre foglalt taxi árai egyirányba tájékoztató jelleggel:

Jeruzsálem: kb. 290 ILS ($85)
Tel Aviv-Yafo: kb. 160 ILS ($45)
Haifa: kb. 550 ILS ($155)
Tel Aviv központ: kb. 150 ILS ($42)
Netanya: kb. 190 ILS ($50)
Eilat: kb. 1600 ILS ($440)

Az előre foglalt szolgáltatások esetében a sofőr az érkezéskor várja az ügyfelet, a szolgáltatást a foglalás visszaigazolásával lehet igénybe venni. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

Reptéri shuttle busz Tel Aviv belvárosába

A 3-as Terminál és Tel Aviv Abrahams Hostel (Tel Aviv-Yafo, Levontin 21.) között. A shuttle busz két óránként közlekedik a Ben Gurion reptér Terminál 3 és az Abrahams Hostel között, további megállója nincs. A menetidő kb. 30 perc. A jegy ára 60ILS ($16) előre foglalható itt >>

Reptéri shuttle busz Jeruzsálem belvárosába

A 485 számú busz a reptéri termináltól közvetlenül Jeruzsálem központi autóbusz állomására közlekedik. A buszok minden nap, minden egész órában indulnak, szombat 19 órától péntek 14 óráig.  (tehát péntek 14 órától szombat 19 óráig a szolgáltatás szünetel, egyéb napokon a nap 24 órájában közlekednek) Jegyek már 21ILS ($6) áron is kaphatóak.

Vonattal Tel Aviv belvárosába

A vonatok a reptér legalsó szintjéről (Level S) indulnak és biztosítanak eljutást Tel Avivba és néhány városba illetve átszállási lehetőség Tel Avivban Izrael több városa felé. A vonatok hajnal 3 és éjfél között közlekednek. A vonatok nem járnak péntek délutántól szombat kora estig.